Чӑваш Республикин "конкуренцие хӳтӗлесси ҫинчен" саккунӗн 171 статйипе тата Чӑваш Республикин "Чӑваш Республикин патшалӑх харпӑрлӑхне тытса пырасси тата хуҫаланасси ҫинчен" Саккунӗн 5 статйипе килӗшӳллӗн Вӑрнар районӗнчи Ача-пӑча тата ҫамрӑксен спорт шкулӗ – Вӑрнар районӗнчи "Шурӑмпуҫ "муниципалитет пӗрлӗхӗн хушма учрежденийӗ - "Шурӑмпуҫ" ФК-21:09:00000:386,3 кв. адреспа вырнаҫнӑ метр: Чӑваш Республики, Вӑрнар районӗ, Пгт Вӑрнар, "Химик" стадион тата Чӑваш Республикин патшалӑх пурлӑхӗ чӑваш Республикин патшалӑх харпӑрлӑхӗ шутланакан ҫак хушу ҫумне хушса ҫырнипе килӗшӳллӗн 2022 ҫулхи февралӗн 28-мӗшӗччен срок шутланаҫҫӗ.
Раҫҫей Федерацийӗн ҫӗр кодексӗн 3910 статйине тата Чӑваш Республикин "Чӑваш Республикин Министрсен Кабинечӗ Ҫинчен" Саккунӗн 14 статйине тӗпе хурса Вӑрнар районӗнчи Ача-пӑча тата ҫамрӑксен спорт шкулӗ – "Шурӑмпуҫ "муниципалитет автономи учрежденине Вӑрнар районӗнчи халӑх пурӑнакан вырӑнсенчи ҫӗр лаптӑкӗсене уставпа усӑ курма парасси ҫинчен калакан договор тӑрӑх 184,0 кв. 21:09:280105:3719, унӑн вырӑнӗ участок чиккисенче вырнаҫнӑ ориентир (почта адресӗ: Чӑваш Республики, Вӑрнар районӗ, Вӑрнар пгт-Семенар), чӑваш Республикин патшалӑх харпӑрлӑхӗ шутланакан, 2022 ҫулхи февралӗн 28-мӗшӗччен срок шутланнӑ.
Чӑваш Республикин экономика аталанӑвӗн тата пурлӑх хутшӑнӑвӗсен министерстви Вӑрнар районӗнчи "Рассвет "ача-пӑча тата ҫамрӑксен спорт шкулӗ – Чӑваш Республикин" Шурӑмпуҫ " муниципалитет пӗрлӗхӗн хушма учрежденине ҫак статьян 1-мӗш тата 2-мӗш пункчӗсенче кӑтартнӑ пурлӑха Раҫҫей Федерацийӗн саккунӗсемпе тата чӑваш Республикин саккунӗсемпе палӑртнӑ йӗркепе тивӗҫтересси.

Министрсен Кабинечӗн Председателӗ

Чӑваш Республикин О. Николаев