Чӑваш Ен Пуҫлӑхӗ Олег Николаев Чӑваш Республикин ҫар комиссарӗпе Бахтиёр Холиковпа ĕҫлĕ тĕлпулу ирттернĕ

Чӑваш Ен Пуҫлӑхӗ Олег Николаев Чӑваш Республикин ҫар комиссарӗпе Бахтиер Холиковпа ĕҫлĕ тĕлпулу ирттернĕ.

Тӗлпулу самантĕнче ертӳҫĕсем  Раҫҫей Федерацийӗн Оборона министерствипе Чӑваш Республикин Министрсен Кабинечӗ хушшинчи ĕҫлĕ ҫыхăнăва сарасси пирки килĕшĕве тăвасси ҫинчен калаҫнă, Чӑваш Республикин ҫар комиссариачӗн тата Чӑваш Республикин муниципалитет пӗрлӗхӗсен ҫар комиссариачӗсен ӗҫӗ-хӗлне тивӗҫтермелли ыйтусене сӳтсе явнă.

Килӗшӳ Раҫҫей Федерацийӗн наци хӑрушсӑрлӑхӗн стратегийӗн шайӗнче ҫамрӑксене мобилизаци ӗҫӗпе патриот воспитанийӗ парас енӗпе   витĕм кӳме пулăшассине палăртнă  Чăваш Республикин Пуҫлăхĕ.

11 августа 2021