Чăваш Республикин Гражданла оборона тата синкерлĕ лару-тăру ыйтавěсемпе ěçлекен патшалăх комитечěн пуçлăхĕн ĕçченĕсем - Тăван радиостанцин тÿрĕ эфирĕнче

Çанталăк ăшăтса пырать. Пăр çÿхелсе пырать. Паянхи куна республикăри шыв-шур çинче лару-тăру еплерех? Республикăра çурхи ейĕве кĕтсе илмешкĕн хатĕр-и? Енчен те пулă тытнă вăхăтра пăр тапранма пуçларĕ пулсан мĕнле майпа инкекрен хăтăлмалла? Чан малтан мĕн тумалла?  Путакана курсан мĕнле пулăшу памалла?

Çакăн йышши тата ытти ыйтусене ыран, март уйăхĕн 31-мĕшĕнче, Тăван радион "Ĕçлĕ калаçу" тÿрĕ эфирĕнче ыйтса пĕлме пулать. Эфир хăнисем - Чăваш Республикин Гражданла оборона тата синкерлĕ лару-тăру ыйтавěсемпе ěçлекен патшалăх комитечěн пуçлăхĕн çумĕ Николай Димитриевичпа шырав тата çăлав службин пуçлăхĕ Николай Глухов  хуравлĕç.

Тÿрĕ эфир 15 сехет те 10 минутра пуçланать. 64-10-03 номерпе шăнкăравласа ыйту пама май пур.

Тăван радиостанцине пӗтӗм республика итлет:

Шупашкар - 100.3 FM

Шăмăршă - 90.4 FM