Вăнар районĕ: Стипендиатсем – 23-ĕн

Чăваш ен Пуçлăхĕн стипендиачĕсен ячĕсем паллă. Творчествăри ăнтăлушăн паракан патшалăх пулăшăвне кăçал Вăрнар тăрăхĕнчи 23 хĕрпе каччă тивĕçнĕ. Вĕсем:

Сергей Аввакумов – Вăрнарти аш-какай комбиначĕн тракторист-машинисчĕ.

Сергей Ананьев, Ирина Тикинева – Вăрнарти 1-мĕш шкулта вĕренекенсем.

Альфред Антонов, Олег Гаврилов, Леонид Дмитриев, Александр Николаев – Вăрнарти ял хуçалăх техникумĕн студенчĕсем.

Людмила АФИНОГЕНТОВА, Кристина НИКИТИНА – Вăрнарти 29-мĕш училищĕре вĕренекенсем.

Александр ВАСИЛЬЕВ – Вăрнарти культурăпа кану центрĕн ачасемпе тата çамрăксемпе ĕçлекен методисчĕ.

Елена ИВАНОВА – Калининăри вăтам шкулта вĕренекен.

Александра КАПИТОНОВА, Анастасия МАКСИМОВА, Татьяна САМАРОВА, Анастасия ФЛЕГЕНТОВА – Вăрнарти 2-мĕш шкулта вĕренекенсем.

Анастасия МУРАТОВА – Вăрнарти территори суйлав комиссийĕ çумĕнчи Çамрăксен суйлав комиссийĕн членĕ.

Владимир НИКИФОРОВ – «Янгорчино» ял хуçалăх кооперативĕн механизаторĕ.

Елена ПАВЛОВА – Туçи Çармăсри шкулта вĕренекен.

Любовь СТЕПАНОВА – Вăрнарти ача-пăча ÿнер шкулĕн вĕренекенĕ.

Юлия ФЕДОРОВА – Уравăшри шкулта вĕренекен.

Республика Пуçлăхĕн стипендине çавăн пекех Пăртас хĕрĕ – Чăваш кĕнеке издательствин сутуçинче тимлекен Елена Викторова, Вăрнарти Снежана Максимова – Ф.Павлов ячĕллĕ музыка училищин студентки тата Упнер хĕрĕ – хальхи историн Чăваш патшалăх архивĕн специалисчĕ Марина Алексеева та тивĕçнĕ.

16 января 2012