Чăваш Ен Пуçлăхĕн Çырăвĕ Чăваш Республикин Патшалăх Канашне тухма хатĕрленет

Чăваш Республикин Патшалăх Канашне Михаил Игнатьев Çырупа тухассин ĕçĕн хатĕрленнӳ тапхăрĕ пуçланнă. Асăннă ĕç хутĕнче Правительство, Патшалăх Канашĕн, вырăнти хăй тытăмлăх органĕсен, предприятисемпе организацисен тата ыттисен те пуласлăхри перспективăн ĕçне çутатса парĕ. Çырăва хатĕрленĕ чух, республикăра пурăнакансен, организацисен тата граждансен обществин инстиучĕсен шухăш-кăмăлне тĕпе хума палăртнă. Халăхăн пурнăç условийĕн шайне лайăхлатас тĕлĕшпе чи малтанах мĕн тумалла? Чăваш Республикин Пуçлăхĕн ытларах мĕнле темăсем çине тимлĕх уйăрмалла? Ку е вăл ыйтусемпе хурав паракансен пурин те Шупашкар хули, Президент бульварĕ, 10-мĕш çурт е тата e-mail: pres0@cap.ru  «Для подготовки Послания» («Çырăва хатĕрлеме»  тесе çырмалла.

18 ноября 2013