«Янра, чăваш сăмахĕ» конкурс-фестивальте палăрнă

Чёваш халёх.н культура эткерл.хне т.пчес: аталантарас та упраса хёварас: ачасен пултарулёхне =\лл. шая =.клес: патриотизм туйёмне вёйлатас тата культура хутшёнёв.сене й.ркелес т.ллевпе ч\к уйёх.н 24-м.ш.нче Чёваш Республикин В.рент\ институт.нче «Янра: чёваш сёмах.» конкурс-фестиваль иртр.? Фестивале республикёри чёваш тата вырёс шкул.сенчи 3-6 классенче в.ренекен ачасем хутшёнч.=? Фестивальте пур. 192 номер пулч.: =.нтер\=.сене тёватё номинацире палёртр.=% «Чи лайёх сёвё калакан»: «Чи лайёх юрлакан»: «Чи лайёх ташлакан»: «Чи лайёх сценка»?

+ак фестивале хутшёнма кёмёл тёвакансем пир.н шкултан та пулч.=? 4-м.ш «а» класра в.ренекен Дарья Данилова куракансене «Вёйёра» ташёпа т.л.нтерч.? 6-м.ш «а» класра в.ренекен Ксения Клочкова вара В?Тимаков =ырнё: В?Салихова к.в.лен. «Кушак» юрёпа савёнтарч.? «Янра: чёваш сёмах.» республика шай.нчи конкурс-фестивал.н =.нтер\=исене жюри палёртр.? «Чи лайёх юрлакан» номинацире Ксения Клочкова 2-м.ш вырёна тив.=р.? +ав ятпа ёна ч.ререн саламлатпёр: малашне те =ит.н\сем тума ёнё=у сунатпёр!

Первоисточник: МБОУ «Вурнарская СОШ №1 им. И.Н.Никифорова» Вурнарского района.

26 ноября 2015