Чăваш Республикин Пуçлăхĕ Михаил Игнатьев Хӑрушсӑрлӑх органӗсен ӗҫченӗсен кунӗ ячӗпе саламлани

Хӑрушсӑрлӑх органӗсен хисеплӗ ӗҫченӗсем тата  ветеранӗсем!

Сире професси уявӗ ячӗпе чун-чӗререн саламлатӑп!

Эсир Раҫҫей Федерацийӗ умӗнчи хӑвӑр тивӗҫӗре хастарлӑн пурнӑҫ­латӑр, ҫӗршывӑн общество хӑрушсӑрлӑхне тивӗҫтерес ӗҫе пысӑк тӳпе хы­­ва­тӑр.

Сирӗн умӑрта паян ҫӗнӗ яваплӑ тӗллевсем тӑраҫҫӗ, вӗсене пур­нӑҫ­лама пысӑк ӑсталӑхлӑ пулмалла, тивӗҫе тата принципсене нимрен мала хумалла.

Эсир хӑвӑр ӗҫӗре пӗлсе пурнӑҫланине пула Чӑваш Енре об­щест­вӑпа политика лару-тӑрӑвӗ ҫирӗп шайра сыхланса тӑрать. Регионти инвестицин лайӑх климачӗ ҫӗнӗ производствӑсем уҫма, ҫӗнӗ ӗҫ вырӑ­нӗ­сем йӗркелеме май парать. Сирӗнпе пӗрле эпир республикӑн малашнехи аталанӑвне шанчӑклӑн тивӗҫтерме пултаратпӑр.

Сире ҫӑмӑл мар ӗҫӗршӗн, хӑюллӑ тата тӳсӗмлӗ пулнӑшӑн пӗтӗм чун­тан тав тӑватӑп.

Хӑйсен нимрен паха та пуян опытне ҫамрӑк ӑрӑва паракан, вӗсене суйласа илнӗ тивӗҫе чунтан парӑнса пурнӑҫлама тата чӑн-чӑн патриот пулма вӗ­рентекен Федерацин хӑ­­руш­сӑрлӑх службин ветеранӗсене уй­рӑм­мӑн тав туса хӑваратӑп.

Сире тата сирӗн ҫывӑх ҫыннӑрсене ҫирӗп сыв­лӑх, ырлӑх тата ик­сӗлми вӑй-хал сунатӑп!

Чӑваш Республикин Пуҫлӑхӗ                                                    М.Игнатьев

20 декабря 2016