Чăваш Республикин Пуçлăхĕ Михаил Игнатьев Ҫӑлавҫӑ кунӗ ячӗпе саламлани

Чӑваш Ен ҫӑлав службин хисеплӗ ӗҫченӗсем тата ветеранӗсем!

Хӑвӑрӑн професси уявӗпе – Ҫӑлавҫӑ кунӗ ячӗпе чун-чӗререн салам­ланине йышӑнсамӑр!

Ку вӑл хӑюллӑ та яваплӑ тата чун хавалӗпе вӑйлӑ, ыттисене ҫӑлас­сишӗн хӑйсен пурнӑҫне пама хатӗр ҫынсен уявӗ.

Пирӗн ҫӑлавҫӑсен пысӑк шайри професси ӑсталӑхӗ ҫинчен респуб­ликӑра кӑна мар, регион тулашӗнче те лайӑх пӗлеҫҫӗ. Кӑҫал кӑна Чӑваш Республикинчи шыравпа ҫӑлав службин тата Раҫҫей МЧСӗн Чӑваш Республикинчи сотрудникӗсем 1000 хутчен ытла ҫула тухнӑ, вӗсен пар­ха­тарлӑ ӗҫӗн кӑтартӑвӗ – ҫӑлса хӑварнӑ ҫӗр-ҫӗр ҫыннӑн пур­нӑҫӗ.

Республикӑри хуласемпе районсенче ҫӑлав станцийӗсене упраса хӑ­варнӑ кӑна мар, вӗсем ӑнӑҫлӑ ӗҫлеҫҫӗ тата вӑл е ку вырӑнта инкек пу­л­нине пӗлтерекен хыпара илсенех ҫӑлавҫӑсене ҫавнашкал вы­рӑна вӑ­хӑтра ҫитме пулӑшаҫҫӗ.

Эсир малашне те Тӑван ҫӗршыва чунтан парӑнса ӗҫлессине, хӑвӑр тивӗҫӗре патӑррӑн пурнӑҫлассине ҫирӗппӗн шанса тӑратӑп. Эпӗ сире ыр­ми-канми ӗҫӗршӗн тав тӑватӑп.

Хӑйсене улӑштарма тивӗҫлӗ ӑру пӑхса ҫитӗнтернӗ тата ҫамрӑксене пат­риотла воспитани парас тӗлӗшпе пархатарлӑ ӗҫ тӑвакан ветера­нсене уйрӑм­мӑн тав туса хӑваратӑп.

Умри тӗллевӗрсене пурнӑҫлас ӗҫре пысӑк ҫитӗнӳсем, сире тата си­рӗн ҫывӑх ҫыннӑрсене тӑнӑҫлӑх, мӗнпур лайӑххине, ырлӑх тата ҫӗк­ленӳллӗ кӑмӑл-туйӑм сунатӑп!

Чӑваш Республикин  Пуҫлӑхӗ                                     М.В. Игнатьев

27 декабря 2016