Республика Ертӳçи Михаил Игнатьев Мускава ĕçлĕ визитпа кайса килнĕ хыççăн, канашлăва пĕтĕмлетме Министрсен Кабинечĕн Председателĕн тивĕçĕсене пурнăçлакан Владимир Аврелькинпа, Чăваш Республикин Министрсен Кабинечĕн Председателĕн çумĕпе – Чăваш Республикин Пуçлăхĕн Администраци Ертӳçипе Юрий Васильевпа, Чăваш Республикин Министрсен Кабинечĕн Председателĕн çумĕпе – финанс министрĕпе Светлана Енилинăпа тĕплĕ калаçу ирттернĕ

Мускава республика Ертӳçи Михаил Игнатьев ĕçлĕ визитпа кайса килнĕ хыççăн, канашлăва пĕтĕмлетме утă уйăхĕн 29-мĕшĕнче Министрсен Кабинечĕн Председателĕн тивĕçĕсене пурнăçлакан Владимир Аврелькинпа,  Чăваш Республикин Министрсен Кабинечĕн Председателĕн çумĕпе – Чăваш Республикин Пуçлăхĕн Администраци Ертӳçипе Юрий Васильевпа, Чăваш Республикин Министрсен Кабинечĕн Председателĕн çумĕпе – финанс министрĕпе Светлана Енилинăпа тĕплĕ калаçу ирттернĕ.  2017-2019-мĕш çулсем валли йышăнмалли бюджетпа çыхăннă самантсене тишкерсе тухнă. РФ экономика Министрĕ Алексей Улюкаев, РФ финанс Министрĕ Антон Силуанов РФ регионсене аталантарассипе ĕçлекен Федерацин Правительство комиссийĕн ларăвĕнче лартнă тĕллевсене пурнăçлама РФ шайĕнчи ертӳçĕсемпе çыхăнса ĕçлемелли тĕп çул-йĕрсен ыйтăвĕсене тăратма хушнă.

29 июля 2016