Раҫҫей Федерацийĕн Президенчĕн Владимир Путинăн пресс-конфернеци ирттерчĕ

Президент России Владимир Путин провел большую пресс-конференциюРаштав уйăхĕн 14-мĕшĕнче Раҫҫей Федерацийĕн Президенчĕн Владимир Путинăн пресс-конфернецийĕ иртрĕ.

Кăҫалхипе 13-мĕш хут ҫĕршыв Президенчĕ журналистсен ыйтăвĕсене хуравларĕ, Раҫҫейре тата унăн тулашĕнче пулса иртекен пулăмсем пирки, ҫитес тапхăр валли палăртнă плансемпе паллаштарчĕ.

Пресс-конференци ĕҫне тӳрĕ эфирта «Первый канал», «Россия 1» тата «Россия 24» каналсенче курма пай пулчĕ. РФ Президенчĕн диалогне МИХсенче ĕҫлекенсем ҫутатса пычĕҫ. «Маяк», «Вести ФМ» тата «Радио России» хумĕсем ҫинче те итлеме, «Общественное телевидение России» (ОТР) сайтĕнче те курма май пулчĕ.

Ҫак палăртнă мероприятине Чăваш Республикинчен МИХсенче ĕҫлекенсем, Чăваш наци теле-радиокомпанийĕн представителĕсем, «Советская Чувашия» тата "Грани" хаҫатсенчен кайнă.

14 декабря 2017