Хоккей — хăюллисен вăййи

Хоккей — хăюллисен вăййи. Вăл хĕрÿ те вĕри. Кăсăклă та. Ĕнер те «Шупашкар—Арена» пăр керменĕнче çак вăййа кăмăллакансем туслă тупăшăва пухăннă. Аллисене клюшка тытакансем — ЧР Правительствипе ЧР Патшалăх Канашĕн ĕçченĕсем.

Правительство командин пуçĕнче пăр çине ЧР Пуçлăхĕ Михаил Игнатьев тухнă, унпа пĕрлех Министрсен Кабинечĕн членĕсем. Парламентарисен ушкăнĕн капитанĕ — Патшалăх Канашĕн Председателĕ Валерий Филимонов.

Чăваш Ен ертÿлĕхĕ вăййа Раççейре пурăнакан халăхсен пĕрлĕхне халалланă. Шăпах çак туслă çыхăну çутă малашлăха хывакан çул никĕсĕ-çке.

Командăсем клюшкăпа пĕр-пĕринпе çыхăнса ĕçленине, вăйă хĕрÿ самантсемпе пуяннине пăхмасăр туслăх çĕнтернĕ.

Республика ертÿлĕхĕ сывă пурнăç йĕркине пропагандăлас ĕçе хастар хутшăннине палăртма та кăмăллă.

Татьяна НАУМОВА.

Республикăра тухса тăракан хаçат "Хыпар"
21 марта 2018