Чăваш Ен Пуҫлăхĕ Михаил Игнатьев хăйĕн пулăшуҫи пулма Владимир Голубейкова ҫирĕплетнĕ

Глава Чувашии назначил своим помощником Владимира Голубейкова

Чăваш Ен Пуҫлăхĕ Михаил Игнатьев паян Владимир Голубейкова хăйĕн  пулăшуҫи пулма ҫирĕплетни ҫинчен калакан хушăва алă пуснă.

Тĕлпулу вăхăтĕнче ăна Чăваш Ен Пуҫлăхĕ яваплăха туйса ĕҫлеме каланă, тĕллевсене палăртса хăварнă, транспорт реформипе ҫыхăннă ыйтусене пурнăҫа кĕртессипе тимлĕ пулма, республикăн ҫул-йĕр хуҫалăхĕнчи проектсемпе ҫирĕп ĕҫлесе пыма, Чăваш Енĕн экономикине аталантарассипе, пысăк ҫитĕнӳсем патне ăнтăлма чĕнсе каланă.

Михаил Игнатьев Владимир Голубейкова тухăҫлă, кăтартуллă ĕҫлеме сĕннĕ.

Кĕскен :

Владимир Юрьевич Голубейков аслă пĕлӳ паракан вĕренӳ учрежденийĕнче тарăн пĕлӳ илнĕ хыҫҫăн, 19872001-мĕш ҫулсенче Хĕҫ-пăшаллă Вăйсен ҫар ретĕнче тăнă. Кайран вара Г.А. Ильенко ячĕллĕ  «НПК «ЭЛАРА»  АО тăрăшнă.

Фоторепортаж

05 февраля 2019