Врио Главы Чувашской Республики Олег Николаев дал интервью телеканалу «Россия 24»Нарăс уйăхĕн 18-мӗшӗнче Чӑваш Республикин Пуҫлӑхӗн тивĕҫĕсене вăхăтлăха пурнăҫлакан Олег Николаев федераци телеканалӗн "Раҫҫей 24"ыйтӑвӗсем ҫине хуравланă.

Олег Николаевпа телеканалта тăрăшакан Вера Красовa  калаҫу вăхăтĕнче Чӑваш Республикин ҫӗнӗ Правительствин тӗп тӗллевӗсем пирки,  регионти ӗҫ тӑвакан влаҫ органӗсем умӗнче тăракан тĕп ыйтусем ҫинчен сӳтсе явнă.

Калаҫура ҫавӑн пекех хулара тата ялсенче, сывлӑх сыхлавӗпе ЖКХ тытăмĕнче, демографи пайĕнчи пĕлтерĕшлĕ ыйтусем тавра та сăмах хускатнă.

19 февраля 2020