Чăваш Ен Пуçлăхĕн Администрацийĕ çумĕнче ертсе пыракан кадрсен резервĕнче тăракансем юнкун ĕçлĕ тĕлпулăва пуçтарăннă.

резервĕнче тăракансем юнкун ĕçлĕ тĕлпулăва пуçтарăннă. Вăл «АРТ Ровесник» инноваци клубĕнче иртнĕ. «Тĕлпулăва яланхилле мар, урăхларах форматпа йĕркелени килĕшрĕ. Культура çурчĕ те эпир курма хăнăхнă йышши мар — хальхи вăхăтри арт-лапам. Унăн директорĕн тивĕçĕсене резервистсенчен пĕри Александр Матвеев пурнăçлать. Вăй-хăвачĕ тапса тăракан, хăйĕн ĕçне юратакан çамрăк çын вăл», — хăйĕн шухăшне палăртрĕ «Хыпар» Издательство çурчĕн директорĕ – тĕп редакторĕ Татьяна Вашуркина. Сăмах май, вăл та — кадрсен резервĕнче.

Тĕлпулăва пуçтарăннисем малтан артклубпа, унăн кăсăклă проекчĕсемпе паллашнă. Кайран ĕçлĕ калаçу пуçланнă. Резервистсем хăйсен шухăшĕсене пĕлтернĕ. Кадрсен политикин управленийĕн ертÿçи Татьяна Кокарева, педагог пулнăскер, уçă диалог вăхăтĕнче янăранă сĕнÿ-канаша шута илнĕ. Хăй те малашне çакăн евĕр тĕлпулусем ирттерсе тухăçлă ĕçлемелли мелсем сĕннĕ. <...>

Алина ИЛЬИНА

Хыпар