Аслӑ преосвященнӑй Савватие – Чӑваш митрополийӗн пуҫлӑхне, Шупашкар тата Чӑваш митрополитне «Чӑваш Республики умӗнчи тава тивӗҫлӗ ӗҫсемшӗн» орден медалӗпе наградӑланӑ

Чăваш Республикин Пуҫлăхĕ Олег Николаев Аслӑ преосвященнӑй Савватие – Чӑваш митрополийӗн пуҫлӑхне, Шупашкар тата Чӑваш митрополитне  –  Савватий ята илнĕ кунпа саламланă.

Ӑс-хакӑлпа кӑмӑл-сипет йӑли-йӗркисене сыхласа упрас тата аталантарас енӗпе тунӑ тава тивӗҫлӗ ӗҫсемшӗн тата тухӑҫлӑ ӗҫленӗшӗн ӑна «Чӑваш Республики умӗнчи тава тивӗҫлӗ ӗҫсемшӗн» орден медалӗпе наградӑланӑ.

Вӑрӑм та ырӑ кун-ҫул Сире, хаклӑ Владыка!

21 августа 2023